Bayern wint ruim en slaat gat van twintig punten met Schalke

4 maart 2018, 19:57   Bijgewerkt: 4 maart 2018, 20:04

Bayern München heeft zondagavond uitstekende zaken gedaan. Met Arjen Robben, en enkele andere basisklanten, op de bank werd er alsnog gemakkelijk afgerekend met SC Freiburg. Bayern boekte een 0-4 overwinning en slaat daardoor een gat van twintig punten met de nummer twee Schalke 04.

Bayern München werd na 25 minuten in het zadel geholpen door Freiburg. Via Alexander Schwolow ging de bal in het doel en de doelman maakte zo de onbedoeld de openingstreffer. Drie minuten later was het opnieuw raak voor de bezoekers. Corentin Tolisso schoot van afstand raak en verdubbelde zo de voorsprong voor Bayern. Dat betekende ook direct de ruststand.

In de tweede helft ging Bayern verder waar het gebleven was. In een klutssituatie kwam de bal met geluk bij Sandro Wagner terecht, die er 0-3 van maakte. Het slotakkoord was voor Thomas Müller. Hij schoot raak vanuit een corner. Bayern komt door de ruime zege op 63 punten te staan, twintig meer dan nummer twee Schalke 04, en lijkt dus het kampioensfeest te kunnen plannen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen