De Graafschap boekt klinkende overwinning op Go Ahead

4 maart 2018, 16:37   Bijgewerkt: 4 maart 2018, 16:45

De Graafschap heeft zondagmiddag een eenvoudige overwinning op Go Ahead Eagles weten te boeken. Op De Adelaarshorst werd het maar liefst 0-4 voor de bezoekers. Daardoor stijgt De Graafschap voorlopig naar de zesde plek in de Jupiler League.

De wedstrijd tussen De Graafschap en Go Ahead werd al na een minuut stilgelegd vanwege vuurwerk op het veld. Na de hervatting was het De Graafschap dat op voorsprong kwam in Deventer, dankzij een treffer van Daryl van Mieghem. De bezoekers kregen in de eerste helft nog enkele kansen om de score verder uit te breiden, maar dat lukte pas na rust. De tweede helft was ongeveer tien minuten oud toen Frank Olijve de score verdubbelde.

Na de tweede van De Graafschap was Go Ahead Eagles het helemaal kwijt en volgde kans op kans voor de bezoekers. De 0-3 viel dan ook al snel en kwam op naam van Tarik Tissoudali. Ook de vierde treffer viel nog. Fabian Serrarens omspeelde doelman Sonny Stevens en bepaalde zo de einstand op 0-4.