Excelsior en Van der Gaag na dit seizoen definitief uit elkaar

4 maart 2018, 10:45   Bijgewerkt: 4 maart 2018, 11:23

Mitchell van der Gaag vertrekt na dit seizoen bij Excelsior. De oefenmeester wil zijn aflopende contract op Kralingen niet (meer) verlengen, tot teleurstelling van de Eredivisionist. Wel respecteren de Rotterdammers de beslissing van de oefenmeester, die bezig was aan zijn tweede seizoen op Woudestein. 

Ferry de Haan

Ferry de Haan

Van der Gaag heeft zijn keuze weliswaar gemaakt, maar dat ging volgens hem niet eenvoudig. "Het besluit om te vertrekken was niet makkelijk voor mij, maar ik ben na dit seizoen toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zou graag nog eens in het buitenland aan de slag gaan, maar op dit moment weet ik nog niet waar mijn toekomst ligt."

Happy

Hoewel de coach dus vertrekt uit Rotterdam, heeft hij het nog altijd erg naar zijn zin, vertelt hij. "Ik wil de club bedanken voor de kans die ze mij hebben gegeven in de Eredivisie en voor de steun in de afgelopen twee seizoenen. Voor de komende maanden verandert mijn besluit overigens niets. We willen ons nog steeds zo snel mogelijk definitief veilig spelen en een goed vervolg geven aan wat we in de afgelopen maanden hebben bereikt."

Eerder was Van der Gaag werkzaam in Portugal, bij Marítimo Funchal, Belenenses en later ook nog op Cyprus in dienst van Ermis Aradippou. Via FC Eindhoven kwam hij vervolgens bij Excelsior terecht, waar hij het afgelopen en ook dit seizoen uitstekend doet. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen