Gisteren gemist: PSV wint, Feyenoord weer onderuit

4 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 3 maart.

Lazio-directeur fileert De Vrij: "Een ondankbare houding"

Stefan de Vrij heeft zich niet populair gemaakt bij de clubleiding van SS Lazio. De verdediger besloot zijn aflopende verbintenis niet te verlengen na een lange tijd van onderhandelen. Directeur Igli Tara is niet blij met de houding van de Nederlander.

Prachtgoal De Jong hoogtepunt tijdens reguliere zege PSV

PSV is wederom een stap dichter bij de landstitel gekomen. In eigen huis werd FC Utrecht over de knie gelegd: 3-0. Anders dan de uitslag doet vermoeden deed de ploeg van Jean-Paul de Jong, die voor het eerst verloor als trainer van Utrecht, totaal niet onder voor PSV. De grootste kansen waren zelfs voor de gasten, die een lesje effectiviteit kregen van de koploper. Hét moment waar na afloop over nagepraat zal worden was de 2-0: een beauty van Luuk de Jong.

Napoli verliest kraker van Roma, koppositie in gevaar

De koppositie van Napoli in de Serie A is op de tocht komen te staan. De ploeg van coach Maurizio Sarri verloor zaterdag in het eigen Stadio San Paolo de kraker tegen AS Roma met 2-4, waardoor Juventus er in verliespunten nu beter voor staat.

Slap Feyenoord laat zich omverblazen tijdens Avondje NAC

Stijn Vreven die al na zes minuten naar de tribune wordt gestuurd, Jens Toornstra die voor het eerst in tijden buiten De Kuip scoort én de tweede overwinning van NAC Breda op Feyenoord dit seizoen: het was de oogst van een heerlijk ouderwets Avondje NAC op zaterdag. Het slap spelende Feyenoord had in grote delen van de wedstrijd niets in te brengen tegen de hartstochtelijk strijdende Bredanaars, die verdiend met 2-1 wonnen. NAC komt hiermee op 24 punten en staat nu zeven punten boven de degradatiestreep.

Vreven weer weggestuurd: "Hij waarschuwde niet eens"

Stijn Vreven had zaterdagavond weer alle ogen op zich gericht toen hij al in de openingsfase van het duel tussen Feyenoord en NAC Breda naar de tribune werd gestuurd. De trainer van NAC vond het gek dat scheidsrechter Bas Nijhuis niet eerst en waarschuwing gaf. Voor Vreven was het de derde keer dit seizoen dat hij werd weggestuurd.

Belangrijke uitslagen:

Tottenham Hotspur - Huddersfield Town 2-0

Liverpool -Newcastle - United 2-0

Lazio - Juventus 0-1

Napoli - Roma 2-4

Real Madrid - Getafe 3-1

RB Leipzig - Borussia Dortmund 1-1

Troyes - Paris Saint-Germain 0-2

Excelsior - AZ 1-2

PSV - FC Utrecht 3-0

NAC Breda - Feyenoord 2-1

SC Heerenveen - Willem II 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen