Ronaldo helpt Real Madrid aan zakelijke zege op Getafe

3 maart 2018, 22:55

Real Madrid heeft zaterdagavond goede zaken gedaan door met 3-1 te winnen van Getafe. De ploeg van Zinedine Zidane kende daarmee een goede generale voor het Champions League duel met Paris Saint-Germain. Daarnaast kan Real nu achteroverleunen in de wetenschap dat FC Barcelona en Atlético Madrid zondag tegen elkaar spelen.

Real Madrid opende na 24 minuten spelen de score in eigen huis. Op aangeven van Isco maakte Gareth Bale de 1-0. Bij Espanyol stelde Zidane zijn sterspelers niet op, waarna Real onderuit ging. Tegen Getafe stonden naast Bale ook Karim Benzema en Cristiano Ronaldo weer in de basis. Dat betaalde zich uit want nog voor rust viel de 2-0. Ronaldo verdubbelde op aangeven van Benzema de score.

Na rust werd Real in het zadel geholpen. De tweede helft was namelijk pas twee minuten oud toen Loic Remy zijn tweede gele kaart ontving. Toch was het Getafe dat scoorde. Nacho maakte de overtreding waarna de bal op de stip ging. Francisco Portillo maakte er vervolgens 2-1 van.

In de slotfase werd de marge weer twee. Met nog iets meer dan tien minuten te gaan maakte Ronaldo zijn tweede van de avond en bepaalde zo de eindstand op 3-1. Real Madrid bezet daardoor de derde plaats met zeven punten minder dan nummer twee Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen