Gomis helpt Galatasaray met vier goals aan monsterzege

3 maart 2018, 19:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 13:15

Galatasaray heeft zaterdagavond de grootste overwinning sinds 2000 geboekt. Hekkensluiter Karabükspor werd met maar liefst 0-7 aan de kant gezet. Bafétimbi Gomis was met vier doelpunten de grote man aan de zijde van Galatasaray. 

Gomis opende al na vier minuten spelen de score. Met iets meer dan een half uur op de klok liep Galatasaray verder uit naar 0-5. De tweede treffer van de bezoekers kwam op naam van Özgür Yilmaz te staan, die de bal ongelukkig in eigen doel werkte. Gomis maakte vervolgens in twee minuten, twee doelpunten en bracht de stand zo op 0-4. Ook de vijfde treffer kwam op naam van de aanvaller te staan. Hij schoot raak op aangeven van Sofiane Feghouli.

Het werd voor rust zelfs nog erger voor Karabükspor. Vijf minuten voor het einde van de eerste helft kopte Mendes Rodrigues de 0-6 binnen. Na rust deed Galatasaray het rustiger aan en werd er nog maar één keer gescoord. Na 64 minuten bepaalde Sinan Gumus de eindstand op 0-7. Galatasaray gaat op de ranglijst daardoor weer over Istanbul Basaksehir heen en is op doelsaldo koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen