Buitenland: Sevilla langs Bilbao, PSG wint en houdt weer de nul

3 maart 2018, 19:13

Al voor de pauze heeft Sevilla zaterdag het verschil gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Athletic de Bilbao. Twee doelpunten in vijf minuten tijd bleek voldoende om te winnen van de matig presterende tegenstander. Verder won Paris Saint-Germain in Frankrijk simpel bij laagvlieger Troyes: 0-2.

Sevilla staat vijfde en heeft verder afstand genomen van Villarreal, dat eerder vandaag punten verspeelde tegen Girona (0-2). Lucas Muriel en Franco Vázquez kwamen tot scoren in de 27ste en 32ste minuut. Athletic kon zo weinig tegenstander bieden, dat trainer Jose Ziganda besloot om dei spelers te wisselen in de pauze.

PSG simpel langs Troyes

Paris Saint-Germain heeft zaterdag simpel gewonnen van Troyes, dat zeventiende staat. Een stiftbal van Angel Di Maria en een doelpunt van de pas twintigjarige Christopher Nkunku volstonden voor de winst. PSG heeft nu zes competitieduels op rij gewonnen en kreeg in vijf duels daarvan geen goal tegen. Bijzonder moment was het debuut van Timothy Weah, die tien minuten voor tijd in het veld kwam. Het achttienjarige talent is de zoon van George Weah.

PSG lijkt zodoende klaar voor de return tegen Real Madrid in de Champions League die dinsdag wordt gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen