Sparta-spits Kramer wil 'vrienden' van ADO Den Haag verslaan

Sparta-spits Kramer wil 'vrienden' van ADO Den Haag verslaan

3 maart 2018 – Michiel Kramer wil tegen zijn oude werkgever ADO Den Haag zondagmiddag in de Eredivisie maar één ding: namelijk winnen. Dat hij daarvoor een aantal vrienden uit de Hofstad moet verslaan, vindt de Sparta-spits absoluut niet erg."Ik heb nog regelmatig contact met jongens van ADO", vertelt Kramer tegenover RTV Rijnmond. "Maar dat is niet anders dan anders, want dat had ik eerder ook al toen ik tegen ADO speelde." Er wordt onderling overigens nog weinig gesproken over het duel op Het Kasteel. Met een knipoog: "Maar dat jennen komt nog wel."??

Toch beseft de lange spits dat de tijd begint te dringen voor Sparta Rotterdam in de strijd tegen handhaving. "Zeker thuis moeten we punten pakken. Of dat nou met aanvallend of verdedigend voetbal is. Natuurlijk is het fijn om aanvallend voetbal te spelen, maar als je dan met 4-0 verliest, heb je er ook niets aan."

Volgens Kramer was zijn ploeg best een paar keer op de goede weg, maar zat het ook niet mee. "Voorlopig niet, nee. Maar het komt goed, daar ben ik nog altijd van overtuigd", aldus de oud-Feyenoorder.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019