Haps gelooft in de beker: "AZ verliest vaak van topteams"

3 maart 2018, 09:22

Ridgeciano Haps gelooft dat Feyenoord de KNVB Beker-finale gaat winnen van AZ. De linksback kent namelijk een van de zwaktes van zijn oude werkgever: "AZ verliest bijna altijd van de topploegen", aldus de verdediger.

Dus is Haps vol vertrouwen voor de eindstrijd, waarbij Feyenoord als titelhouder van de Eredivisie toch nog een prijs kan pakken. "Ze denken dat ze ons kunnen verslaan straks, dus is het aan ons om te laten zien waartoe wij in staat zijn", vertelt hij in De Telegraaf.

Volgens Haps moet de buitenwereld het tegenvallende Feyenoord zeker niet op voorhand al afschrijven. "Nee, we hebben niet genoeg punten gepakt in de competitie en het is in een aantal wedstrijden onder de maat geweest. Maar we hebben op andere momenten de lat een aantal keren hoog gelegd en aangetikt. Als ik de spelers een voor een eruit licht, zie ik bij Feyenoord op bijna elke positie nog steeds veel kwaliteit in de ploeg."

Zeker door de terugkeer van Robin van Persie hebben ze in Rotterdam-Zuid extra kwaliteiten gekregen, vindt Haps. "Wat hij laat zien, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt in mijn loopbaan bij iemand in mijn team. Het is niet alleen de techniek, het is ook wat er in zijn hoofd gebeurt voordat de bal komt. Hij denkt heel snel en voert het snel uit. Daaraan zie je dat hij nog steeds van een heel hoog niveau is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen