AZ kijkt omhoog en richt zich op Ajax: "We zitten er dichtbij"

2 maart 2018, 14:58

Drie dagen na het bereiken van de finale van de KNVB Beker staat voor AZ de volgende competitiewedstrijd op het programma. De Alkmaarders presteren dit seizoen niet alleen goed in het bekertoernooi, maar staan er ook nog eens uitstekend voor in de Eredivisie. Als het aan trainer John van den Brom ligt, wedt AZ op twee paarden.

De trainer van de Alkmaarders gaat niet alleen voor de bekertitel, maar hoopt ook in de competitie nog een plekje op te schuiven. "We hebben namelijk twee doelen: de beker winnen én zo hoog mogelijk eindigen in de competitie. Nu is de focus dus weer op de Eredivisie. De scherpte, het plezier en de gretigheid waren weer aanwezig tijdens de training van vandaag (vrijdag, red.). Dat is wat je als trainer graag ziet", aldus een tevreden Van den Brom op de clubwebsite van AZ.

Om naar de tweede plaats te stijgen, moet nog wel het gat van vijf punten met nummer twee Ajax nog wel gedicht worden. "Zolang we zicht op de nummer twee blijven houden, moeten we daar voor gaan", vervolgt de AZ-trainer. "Dat is ook een uitdaging. We zitten er dichtbij en er zijn nog negen wedstrijden te spelen. Er kan dus nog veel gebeuren, te beginnen tegen Excelsior."

Lof voor Excelsior

AZ gaat zaterdag op bezoek bij Excelsior. De Kralingers zijn de verrassende nummer tien van de Eredivisie. "Excelsior heeft, zolang als ik de club ken, goed voetballende spelers. Dat zie je nu ook weer. Ze zijn rustig aan de bal en hebben aardig wat ervaring. En het is echt een team dat goed samenwerkt. Het zit goed in elkaar", is Van den Brom beducht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen