JL-topscorer Lieder wil hogerop: "Dat is wel de bedoeling"

2 maart 2018, 09:39

Mart Lieder is de topscorer van de Jupiler League met twintig treffers en speelt zich daardoor behoorlijk in de kijker. De aanvaller van FC Eindhoven hoopt dat zijn doelpuntenstroom opvalt bij andere clubs.

Lieder krijgt van het Eindhovens Dagblad de vraag of hij door zijn huidige club is benaderd voor een contractverlenging. "Ik heb geloof ik nog geen aanbieding van FC Eindhoven ontvangen, maar misschien weet mijn zaakwaarnemer meer. Persoonlijk wil ik er eigenlijk niets van weten. Na dit seizoen ga ik pas zitten en kijken wat er speelt, wat er mogelijk is. Een stap hogerop is wel de bedoeling", reageert de spits. "Dat was vorig jaar al mijn doel, toen bleef die stap uit. Nu kijken of het er wel van gaat komen. We zien het vanzelf."

Overigens werd de aanvaller vorige week ineens geveld door een acute blindedarmontsteking. "Het was die maandag wel even schrikken inderdaad. Ik had last van krampen en na controle stuurde de clubarts me meteen door naar het ziekenhuis. De blindedarm moest er meteen uit, want als-ie knapt kan het levensbedreigend zijn. Zachtjes uitgedrukt dacht ik: balen. Het komt natuurlijk helemaal niet gelegen."

Lieder hoopt op 16 maart, tegen Jong FC Utrecht, weer te kunnen spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen