Wenger: "Omhoog met de trap, naar beneden met de lift"

2 maart 2018, 09:15

Arsenal kreeg donderdag een nieuwe mokerslag van Manchester City en verloor wederom met 0-3 van de topploeg. Daardoor bedraagt het gat tussen de nummer zes en de top vier inmiddels tien punten. Arsene Wenger blijft ondanks alle tegenslagen echter strijdbaar.

"Ja, we kunnen het seizoen nog redden", zei Wenger na de verliespartij tegen Sky Sports. "We moeten ons concentreren op de volgende wedstrijd en moeten dezelfde energie brengen als tegen City. We hebben nu in een paar dagen twee keer tegen de beste ploeg van het land gespeeld en dat is moeilijk, omdat we zondag al ruim verloren. Toch hebben we echt kwaliteit en dat willen we laten zien. Het is moeilijk, maar we moeten bij elkaar blijven."

Wenger weet dat de progressie bij Arsenal in kleine stapjes gaat. "Je komt omhoog met de trap en gaat naar beneden met de lift", aldus de Fransman. "Zo werkt het met vertrouwen. Als een ploeg weinig vertrouwen heeft, zie je dat aan het bewegen en de creativiteit aan de bal. Dat was tegen City goed te zien. We hebben het gewoon heel lastig nu, maar dat gebeurt in het voetbal. We moeten ervoor zorgen dat we in het volgende duel gewoon weer gas geven."

Arsenal kan snel weer aan de bak: zondag gaat het op bezoek bij Brighton & Hove Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen