FC Barcelona morst in aanloop naar topper met Atlético

1 maart 2018, 22:53   Bijgewerkt: 1 maart 2018, 23:06

FC Barcelona heeft ervoor gezorgd dat Atlético Madrid komend weekend met nog meer vertouwen uit zal kijken naar de topper van aanstaande zondag. Tegen Las Palmas kwam de koploper donderdagavond niet verder dan 1-1. Het gat met Atlético Madrid slinkt daardoor tot vijf punten.

Er leek weinig aan de hand voor Barcelona toen Lionel Messi zijn ploeg na 21 minuten spelen op voorsprong zette. De Argentijn benutte een vrije trap op mooie wijze. Kort voor rust leek Barcelona zelfs op 0-2 te gaan komen. Luis Suárez was op weg naar het doel, maar Las Palmas-doelman Leandro Chichizola raakte buiten het strafschopgebied de bal aan en voorkwam zo een treffer. Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz hield de rode kaart echter op zak.

Kort na rust waren weer alle ogen gericht op de arbiter toen hij Las Palmas een penalty toekende vanwege ogenschijnlijk hands van Lucas Digne. Vanaf elf meter maakte Jonathan Calleri er vervolgens 1-1 van. Barcelona ging nog wel op zoek naar de winnende treffer, maar die kwam er niet meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen