Lyon over halve Nederlander: "Bijzonder teleurgesteld"

1 maart 2018, 21:24   Bijgewerkt: 1 maart 2018, 21:45

Olympique Lyon is niet zo te spreken over talent Willem Geubbels. De Frans-Nederlandse aanvaller liet weten te willen vertrekken bij de club. Lyon komt daarop met een statement over het talent en zegt hem een goede aanbieding voor een profcontract te hebben gedaan.

De zestienjarige Geubbels maakte dit seizoen al regelmatig deel uit van de selectie van het eerste van Lyon. Er werden al gesprekken gevoerd tussen het talent, zijn vader Ludovic Geubbels en hoofdtrainer Bruno Genesio. In het statement zegt Lyon aan alle eisen van Geubbels en zijn vader te willen voldoen: zoals bijvoorbeeld Engelse les, Nederlandse les, pianoles en mediatraining.

Ook financieel deed Lyon naar eigen zeggen een 'ongekende aanbieding'. Desondanks wil Geubbels het contract niet tekenen. Zijn vader liet de club weten dat ze nog wachten op aanbiedingen van andere clubs. "Lyon is bijzonder teleurgesteld in de beslissing van Willem, die op negenjarige leeftijd hier kwam en heeft kunnen profiteren van alle zaken bij de club", zo valt er te lezen. Lyon zegt verder maatregelen te gaan nemen om te voorkomen dat eenzelfde situatie zich in de toekomst voordoet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen