Lijnders: "De reeks met uitnederlagen is een dingetje"

1 maart 2018, 15:03

Pepijn Lijnders hunkert bij NEC naar een primeurtje. In de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk van vrijdag kan hij een einde maken aan de negatieve reeks op vreemde bodem. Sinds de aanstelling van Lijnders verloor NEC alle wedstrijden buiten de eigen Goffert. "Dit is de uitgelezen mogelijkheid om het tij buitenshuis te keren", zegt de keuzeheer.

"De reeks met uitnederlagen is een dingetje", geeft Lijnders aan bij de Gelderlander. "Maar voor deze wedstrijd heb ik er de nadruk niet opgelegd. Ik bereid mijn team op dezelfde manier voor als op de andere wedstrijden. Maar ik merk wel dat de groep super gemotiveerd is om dit duel te winnen."

NEC verloor achtereenvolgens de uitwedstrijden tegen FC Oss (3-0), Almere City (3-2), FC Emmen (1-0) en MVV (4-1). Ondanks blijven de Nijmegenaren de beste papieren houden om aan het einde van de rit te promoveren naar de Eredivisie.

Lijnders:  "We staan voor een cruciale periode, met veel wedstrijden achter elkaar. We hebben vorige week Fortuna op vier punten gehouden, terwijl we bij mijn binnenkomst twee punten achterstand hadden. Vandaar dat ik dit een fijne situatie vind."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen