Neymar vreest voor WK: hersteltijd kan oplopen tot 3 maanden

1 maart 2018, 14:27   Bijgewerkt: 1 maart 2018, 17:20

Neymar moet zelfs vrezen voor het WK. Volgens de arts van de nationale ploeg van Brazilië heeft de duurste speler ter wereld tweeënhalve maand tot drie maanden nodig om te herstellen van de operatie aan het scheurtje in zijn middenvoetsbeentje. Het WK voor Brazilië begint op 17 juni tegen Zwitserland. 

De operatie staat gepland voor zaterdag in het ziekenhuis van de Braziliaanse stad Belo Horizonte. "Voor de herstelperiode staat een tijd van tweeënhalve maand tot drie maanden", zegt teamdokter Rodrigo Lasmar tegen TV Globo. "Het hangt af van hoe hij reageert op de operatie. We weten meer details na de ingreep."

Voor Neymar lijkt het een race tegen de klok te worden. "We hebben tijd om hem klaar te maken voor het WK. Er wordt alles aan gedaan zodat hij de mogelijkheid heeft om in topconditie aan het toernooi te beginnen. Natuurlijk is Neymar verdrietig, maar hij begrijpt dat het nu niet anders is."

Het noodlot sloeg zondag toe, in de competitiewedstrijd tegen Olympique Marseille. Neymar ging per brancard van het veld.

 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen