Excelsior
0 – 0
RKC Waalwijk

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gattuso geeft ook Montella credits voor geweldige serie Milan

Gattuso geeft ook Montella credits voor geweldige serie Milan

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 maart 2018 – AC Milan heeft de weg omhoog gevonden. Maar Gennaro Gattuso blijft bescheiden en weigert de credits voor het succes in ontvangst te nemen. Milan verloor in 2018 nog geen enkele wedstrijd. Daarnaast bereikte de club woensdag de finale van het bekertoernooi, waarin Milan geen enkel doelpunt tegen kreeg.

"We werken hier aan onze spelconcepten. We vallen aan in de ruimte, voetballen in beperkte ruimtes en willen richting het vijandelijke doel met zo min mogelijk passes", zegt Gattuso tegen Rai Sport. "Mensen merken het niet, maar wij buigen niet omdat het hele team helpt om ruimtes te dekken. Ik weet dat ik de spelers soms gek maak op de training, maar het werpt zijn vruchten af. Uiteindelijk zal het allemaal de moeite waard zijn."

Volgens Gattuso is het huidige spel van Milan ook de verdienste van Vincenzo Montella, die dit seizoen op straat werd gezet. "Hij introduceerde al een paar belangrijke spelconcepten. Zijn wens om de bal te hebben en zorgvuldig te passen zie je ook nu terug", aldus Gattuso. "Ik wil dat duidelijk maken, omdat ik geen grote trainer ben. Ik zit in de begindagen van mijn carrière, op de bank ben ik geen goeroe en ik heb nog niets bereikt."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd