Seedorf houdt de moed erin: "Over drie dagen volgende wedstrijd"

Seedorf houdt de moed erin: "Over drie dagen volgende wedstrijd"

1 maart 2018 – Clarence Seedorf houdt de moed erin, ondanks de derde nederlaag van Deportivo la Coruña onder zijn hoede. De degradatiekandidaat in Spanje verloor woensdag met 3-0 bij Getafe. Deportivo blijft na 26 wedstrijden onder de gevreesde streep staan."Er is niets veranderd, we moeten hard blijven werken", zei Seedorf op de persconferentie na afloop van het duel in het Coliseum Alfonso Pérez van Getafe. "Over drie dagen krijgen we de volgende wedstrijd (thuis tegen Eibar, red.) om deze te vergeten."

Het duel met Getafe was voor Depor een kansloze missie. Fouten leidden de nederlaag in. "Die kun je niet maken tegen een team als Getafe. Zij zijn dodelijk als je een fout maakt. Zelf misten wij in de laatste vijftien, twintig meter de juiste 'vonk'. We hebben weinig kansen gehad om een doelpunt te maken."

 Seedorf zal donderdagavond aandachtig kijken naar het degradatieduel tussen Deportivo Alavés en Levante, dat twee punten meer heeft dan Deportivo en momenteel op een veilige plek staat. "Wij blijven hier hard werken, en hebben er vertrouwen in dat het tij keert. Dat zei ik gisteren, en zeg ik vandaag weer."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 30 mei 2020

  2. vrijdag 29 mei 2020

  3. donderdag 28 mei 2020