Berghuis: "Bekerwinst maakt het seizoen niet goed"

1 maart 2018, 08:22

Eindelijk was er weer eens reden tot juichen voor Steven Berghuis. Als maker van de 1-0 in de halve finale van de beker tegen Willem II (3-0) hielp de rechtsbuiten Feyenoord woensdag op weg naar de finale. "Het is een tijdje geleden dat we echt konden lachen."

In de Eredivisie is het armoe troef met Feyenoord. Het bekersucces is een pleister op de won. "Zeker de laatste drie wedstrijden hebben we niet goed gespeeld. We staan nu op de vijfde plaats in de competitie en dat is moeilijk te accepteren", zegt Berghuis op de website van zijn club. "Bekerwinst maakt het seizoen niet goed, maar we gaan er wel vol voor."

Aanvoerder Karim El Ahmadi vult zijn collega aan. "De kritiek van de laatste weken is terecht, want we horen hoger te staan. Maar in het bekertoernooi kunnen we nog een prijs pakken. Drie prijzen in een jaar tijd zou mooi zijn, al weten we dat het nog wel beter moet."

De finale tegen AZ heeft voor Berghuis een speciaal tintje. "'Ik heb warme gevoelens bij die club. AZ is de club die mij een kans heeft gegeven en waar ik mooie momenten heb beleefd."

Lees ook: Van Bronckhorst wil meer: "Hebben ons doel nog niet bereikt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen