Milan gaat naar bekerfinale na heroïsch gevecht met Lazio

28 februari 2018, 23:44

AC Milan en SS Lazio hebben woensdag voor een thriller gezorgd in de Coppa Italia. In het heenduel in Milaan hielden beide teams al gelijke tred (0-0) en ook woensdag ging het gelijk op. Na 120 doelpuntloze minuten trok Milan aan het langste eind in de strafschoppenserie.

In Milaan kwamen beide teams al niet tot scoren en dat lukte vanavond eveneens niet. Dat was met name te wijten aan Milan-aanvaller Nikola Kalinic, die twee minuten voor het verstrijken van de verlenging de bal vanuit kansrijke positie wild over schoot. Dat de spelers het vizier niet op scherp hadden staan, bleek ook in de penaltyserie. Ciro Immobile schoot namens Lazio de eerste penalty binnen, maar daarna werd er vier keer achter elkaar gemist.

Milan miste daardoor de eerste twee strafschoppen, maar maakte bij die penalty's die daarna kwamen geen fout. Dat deed Senad Lulic wel namens Lazio, waarna Milan-verdediger Alessio Romagnoli namens Milan de beslissende penalty tegen de touwen knalde. Stefan de Vrij stond in de basis bij Lazio, maar trad niet aan voor een elfmetertrap.

In de finale in Rome gaat Milan het opnemen tegen Juventus, dat de laatste drie edities van de Coppa Italia wist te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen