Van den Brom: "Goed voetbal onder Siberische omstandigheden"

28 februari 2018, 22:21

John van den Brom is trots op AZ na de overtuigende 4-0 overwinning op FC Twente in de halve finale van de KNVB Beker. De oefenmeester is blij dat zijn team de favorietenrol heeft waargemaakt en vindt dat AZ uitstekend voetbal op de mat heeft gelegd, ondanks de moeilijke omstandigheden.

"Waar ik enorm trots op ben, is dat we de favorietenrol hebben waar gemaakt", steekt een tevreden Van den Brom van wal tegenover NH. "Echt een mooie wedstrijd met goed voetbal onder Siberische omstandigheden. De supporters gingen achter de ploeg staan. Dat moest ook wel, want daar kregen ze het warm van. Maar ze kregen het ook warm van het spel, dat is een mooi compliment. Heerlijk hoe de spelers vandaag invulling aan de wedstrijd hebben gegeven."

Van den Brom heeft geen kritische punten voor zijn ploeg. "Alles wat je graag wilt zien, heb ik vanavond gezien. Er zijn jongens die nog nooit een halve finale hebben gespeeld en die dat toch maar even doen. Ze speelden onbevangen. We hebben weer heel veel kansen gehad en dat kan nog beter. Je moet altijd wat te zeiken hebben als trainer. Maar vier goals in een thuiswedstrijd en relatief weinig weggegeven dat zegt wel wat." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen