Definitief: bekerduels gaan ondanks kou gewoon door

28 februari 2018, 11:52   Bijgewerkt: 28 februari 2018, 11:58

De halve finales om de KNVB Beker, AZ - FC Twente en Feyenoord - Willem II, gaan definitief door. Na goed overleg van de KNVB met de clubs en weerdeskundigen is besloten dat het, onder de huidige omstandigheden, ook voor supporters in het stadion voldoende verantwoord is om de wedstrijden door te laten gaan. De gevoelstemperatuur zal namelijk boven het punt van -15 graden blijven.

De KNVB heeft maandag contact gehad met het Meteo Consult over de gevoelstemperatuur in Alkmaar en Rotterdam. "Uit een laatste meting bleek dat de gevoelstemperatuur op de tribunes van de stadions altijd boven de kritische grens blijft", zo valt er te lezen op de website van de Nederlandse voetbalbond.

Wel raadt de KNVB fans nogmaals aan om zich warm aan te kleden. Ook de clubs willen de supporters tegemoet komen. In De Kuip worden gratis handwarmers en warme chocolademelk uitgedeeld terwijl supporters in Alkmaar de tweede warme drank gratis krijgen. Het duel tussen AZ en FC Twente begint om 18.30 uur. Feyenoord en Willem II trappen vervolgens om 20.45 uur af.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen