Van Wolfswinkel en Luhukay liggen beiden uit de beker

27 februari 2018, 23:10

Voor Ricky van Wolfswinkel en Jos Luhukay zit het bekertoernooi erop. Van Wolfswinkel verloor met FC Basel van Young Boys (2-0). Trainer Luhukay moest met Sheffield Wednesday in de replay van de achtste finale alsnog moeten buigen voor Swansea City (2-0).

Young Boys - FC Basel 2-0

Basel is er niet in geslaagd de beker te verdedigen. De winnaar van vorig seizoen verloor dinsdagavond met 2-0 van Young Boys, waar Miralem Sulejmani bijna de hele wedstrijd meespeelde. Net als Van Wolfswinkel bij Basel werd hij in de slotfase naar de kant gehaald. De doelpunten vielen in de tweede helft en kwamen op naam van Guillaume Hoarau (penalty) en Marek Suchy (eigen doelpunt).

Swansea City - Sheffield Wednesday 2-0

Sheffield Wednesday, met Glenn Loovens in de basis en Joey Pelupessy de hele wedstrijd op de bank, moest zich over twee wedstrijden gewonnen geven aan Swansea City. The Swans waren na de 0-0 in eigen huis met 2-0 te sterk. In de eerste helft was Sheffield in de omschakeling gevaarlijk en werd Kristoffer Nordfeldt (ex-sc Heerenveen) aan het werk gezet. Na rust nam Swansea het heft in handen. Invaller Jordan Ayew scoorde, nadat een schot van Thomas Carroll beide palen had geraakt. Tien minuten voor tijd schoot Nathan Dyer Swansea in veilige haven. In de kwartfinale wacht Tottenham Hotspur of Rochdale, die woensdag ook een replay tegen elkaar spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen