Feyenoord - Willem II gaat door als weer niet verslechtert

27 februari 2018, 19:46

De halve finale van de KNVB Beker van woensdagavond tussen Feyenoord en Willem II gaat door, mits de weersomstandigheden niet verslechteren. Dat hebben de KNVB, Feyenoord en Willem II in onderling overleg besloten, melden beide clubs dinsdag via de officiële kanalen.

Het besluit is genomen op basis van de huidige weersvoorspellingen. Fans die naar Rotterdam komen, krijgen van Feyenoord een gratis beker warme chocolademelk en een gratis setje handwarmers. Over de andere halve finale tussen AZ en FC Twente zijn (nog) geen officiële mededelingen gedaan.

Door de koude temperaturen in het hele land, kwam sinds maandag achter beide halve finales een vraagteken te staan. Wanneer de gevoelstemperatuur onder -15 graden komt, vindt de KNVB het spelen van de wedstrijden onverantwoord voor de supporters.

Tot dergelijke temperaturen lijkt het niet te komen en gaat de wedstrijd door. Mochten de voorspellingen tóch verslechteren, dan kan het duel alsnog afgelast worden. Feyenoord en Willem II trappen woensdag om 20.45 uur af in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen