Van de Looi heeft achterin een puzzel te leggen tegen Feyenoord

27 februari 2018, 15:39

Willem II heeft woensdagavond in de halve finale van de KNVB Beker niets te verliezen, vindt trainer Erwin van de Looi. De trainer die eerder met FC Groningen de beker ook won, weet wat er nodig is om de laatste twee finales te overleven. "Als je in de halve finale van de beker staat, heb je echt iets te winnen", aldus de coach.

Op de clubsite kijkt de oefenmeester vooruit op het vermoedelijk koude treffen in De Kuip. "Iedereen kijkt uit naar deze wedstrijd. Het gebeurt niet vaak dat je als club, buiten de traditionele top drie, zo dicht bij het winnen van een hoofdprijs komt. Het is dus een grote kans voor ons om iets moois te bereiken."

Toch wordt het geen eenvoudig karwei, als was dat alleen al zo vanwege de lijst afwezigen. Jordens Peters, Etien Velikonja en Asumah Abubakar zijn nog altijd geblesseerd, Fernando Lewis en Kostas Tsimikas kijken toe met een schorsing na twee gele kaarten eerder in het bekertoernooi. "We hebben achterin dus een puzzeltje te leggen", aldus Van de Looi, die beseft dat het voor Feyenoord ook een cruciaal duel wordt.

"Voor Feyenoord geldt dat ze meer moeten dan mogen. Ik verwacht dat het publiek in De Kuip zeer enthousiast is en dat Feyenoord stormachtig begint. We hebben een duidelijk plan. Voor ons is het van belang dat de teamspirit goed is, we durven te voetballen en dat de gemaakte afspraken worden nagekomen", aldus de trainer van Willem II.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen