Nainggolan wil niet nog een WK missen en wil zich aanpassen

27 februari 2018, 14:23

Radja Nainggolan heeft zich in het verleden bij de nationale ploeg van België niet altijd op een manier geprofileerd waar bondscoach Roberto Martínez heel blij van werd. In aanloop naar het WK in Rusland van komende zomer, wil de middenvelder zich aanpassen om te zorgen dat hij ditmaal wel mee mag. 

"Ik lig goed bij iedereen", vertelt hij tegenover Sport/Voetbal Magazine. "Vraag maar rond. Ik ben geen herrieschopper, heb nooit een probleem gehad met een andere speler. Maar misschien moet ik proberen een beetje beter te liggen bij de bondscoach zelf, hoewel ik nooit problemen had met hem. Soms moet je kunnen accepteren dat er keuzes worden gemaakt waar je het zelf niet eens mee bent."

Want een WK is hetgeen wat nog ontbreekt in de loopbaan van Nainggolan. Hij is vastbesloten om zich in de selectie te spelen. "Het houdt me bezig. Ik denk dat ik op basis van mijn prestaties van de laatste jaren wel verdien om bij de selectie te zijn. Ik zou mezelf bij de twee centrale middenvelders zetten in die 3-4-2-1. Dat is mijn beste plaats, maar het belangrijkste is bij de WK-selectie horen. Ik heb het vorige WK al gemist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen