Vitesse stelt Van Hintum voor nog een seizoen aan als 'td'

27 februari 2018, 10:38

Marc van Hintum blijft voorlopig nog de technisch directeur van Vitesse. De oud-prof nam de honneurs al waar toen Mo Allach vertrok, maar is door de Arnhemmers dinsdag voor een langere tijd voor die functie aangesteld. Beide partijen zijn content met het nieuws, al blijft een zoektocht naar een definitieve opvolger gaande. 

In elk geval tot het einde van volgend seizoen blijft Van Hintum 'td' in Arnhem. "In de afgelopen maanden hebben we op een intensieve en plezierige manier met elkaar samengewerkt. Stabiliteit is een groot goed. Om die reden heb ik Marc gevraagd nog langer in zijn huidige functie aan te blijven en ik ben blij dat hij daarmee heeft ingestemd", aldus algemeen directeur Joost de Wit op de clubsite.

De bedoeling is dat hij uiteindelijk wel weer terugkeert als hoofd van de scouting, zijn originele functie bij Vitesse, waarin hij zijn contract bovendien tot 2021 heeft verlengd. "Als de club om deze reden en op deze manier nu een beroep op mij doet, dan sta ik er. We hebben goede afspraken gemaakt en de rolverdeling is helder", aldus Van Hintum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen