"Feyenoord kan alleen content zijn met ontwikkeling Malacia''

27 februari 2018, 10:45

Willem van Hanegem vindt niet dat het seizoen van Feyenoord geslaagd is als de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de KNVB Beker wint. Volgens De Kromme mag een regerend landskampioen in het seizoen na de titel niet zo veel verval tonen als de Rotterdammers momenteel doen.

Volgens hem zou het zelfs niet eens een ramp zijn als Feyenoord de beker níet wint, zodat er achter de schermen beter naar de oorzaken gekeken van het verval gaat worden. "Natuurlijk is het lekker als je de beker wint. Beter wel een prijs dan niets. Dat is logisch. Maar het mag na een seizoen met zoveel nederlagen, met hemeltergend slecht spel en zo weinig progressie gewoon niet zaligmakend zijn", vindt het icoon in het Algemeen Dagblad.

Volgens hem zou de bekerwinst namelijk gevolgen hebben voor de nabije toekomst, waarin Feyenoord mogelijk op dezelfde voet doorgaat. "Dan wordt het komend seizoen gewoon weer niks. Feyenoord kan op dit moment maar met één ding tevreden zijn en dat is de ontwikkeling die een jong talent als Tyrell Malacia doormaakt.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen