Darri belooft beterschap na gesprekken met psycholoog

26 februari 2018, 09:49   Bijgewerkt: 26 februari 2018, 13:00

Brahim Darri heeft beterschap beloofd bij Heracles Almelo. Na de disciplinaire schorsing van tien dagen is de aanvaller bij zichzelf en een psycholoog te rade gegaan. "Het is gewoon niet goed gegaan", vertelt hij eerlijk over zijn eigen gedrag.

Na een incident op de training, besloot Heracles Almelo Darri voor tien dagen. "De straf was slikken - ik zag het niet aankomen. Tien dagen is lang, het voelde als tien weken", aldus Darri in TC/Tubantia. "Ik kreeg de opdracht van Heracles om zo scherp mogelijk terug te komen en zo min mogelijk vet te hebben. Dat is gelukt. Ik ben aan de slag gegaan, zowel fysiek als mentaal."

Ook een sportpsycholoog die hij in de hand nam helpt Darri verder. "Ik handel te veel in emotie en laat me te snel gaan. De afgelopen drie jaar gaat mijn carrière steeds met vallen en opstaan. Hoe kan het dat ik goede periodes weer afwissel met slechte? Daar moest ik echt mee aan de slag."

De aanvaller is zich bewust van zijn mankementen en wil er gericht aan werken. Hij maakt zelfs huiswerk voor de sportpsycholoog. "Ik nam eerder niet snel wat aan van iemand anders en deed al helemaal geen huiswerk. Maar het helpt me echt. Ik moet zaken ombuigen, zakelijker worden. Als ik terugkijk, dan besef ik dat ik soms wat pech heb gehad, maar zelf ook domme dingen heb gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen