FC Utrecht legt Boymans vast, spits sluit aan bij de beloften

26 februari 2018, 09:06   Bijgewerkt: 26 februari 2018, 11:05

Het hing al even in de lucht, maar inmiddels is het dan officieel bevestigd: Ruud Boymans keert terug bij FC Utrecht. De lange spits sluit in eerste instantie aan bij de beloftenploeg van de Domstedelingen om weer fit te geraken, op termijn wordt hij wellicht weer aan de eerste selectie toegevoegd. 

"Ik ga er alles aan doen om weer volledig wedstrijdfit te worden en wil elke week weer een stap dichterbij dat doel komen", vertelt de man die eerder van 2014 tot 2016 ook in Utrecht speelde op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "Dat ik de kans krijg dit traject samen met FC Utrecht in te gaan, stemt mij zeer tevreden."

Nadat zijn contract in de Verenigde Arabische Emiraten was afgelopen, keerde de aanvaller terug naar de Eredivisie. Uiteindelijk rolt er dus een contract uit. "Met Ruud heb ik, nadat hij bij FC Utrecht vertrok, contact gehouden. Na de ontbinding van zijn contract, hebben we de mogelijkheid van een terugkeer van Ruud naar FC Utrecht besproken", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. "Wat er verder uit deze samenwerking voortvloeit, zal de toekomst uitwijzen. Maar één ding is zeker: een fitte Ruud Boymans is voor FC Utrecht een zeer interessante speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen