Van Hooijdonk zet vraagtekens bij uitblijven wissel Van Persie

26 februari 2018, 08:13   Bijgewerkt: 26 februari 2018, 08:19

Robin van Persie bleeft in de verloren topper tegen PSV (1-3) negentig minuten lang op de reservebank van Feyenoord zitten. Dat zorgt voor vraagtekens bij Pierre van Hooijdonk. "Er zijn 45.000 mensen voor de gek gehouden", zei de oud-spits van Feyenoord in Studio Voetbal.

"Op een gegeven moment was het 1-2, waarom is hij er toen niet ingekomen? Bij 1-3 had het ook nog gekund", vindt Van Hooijdonk. "Het antwoord van Giovanni van Bronckhorst zal duidelijk zijn: ze zetten in op de beker." Volgens Van Hooijdonk is dat geen excuus. "Je bent Feyenoord, je bent kampioen geworden en staat nu 23 punten achter op PSV. Er zijn 45.000 mensen met een seizoenskaart. Die hebben een geweldige speler zien terugkeren. Dan willen ze hem zien spelen ook..."

Feyenoord staat na 25 wedstrijden vijfde, met 23 punten achterstand op PSV. Een wereld van verschil ten opzicht van het kampioensjaar. Van Hooijdonk: "Buiten het feit dat er voor het eerst in 18 jaar feest kon worden gevierd vanwege het kampioenschap, heeft het niet zoveel opgeleverd. Er is gecasht in de Champions League, maar daarin is Feyenoord roemloos afgegaan. Ze waren in januari al klaar met betrekking tot de titel."

Lees ook: Van Hanegem: "Feyenoord maakte er een bende van"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen