PSG wint topper met Marseille maar verliest Neymar

25 februari 2018, 23:13

Paris Saint-Germain kende in de topper met Olympique Marseille geen enkele probleem met de nummer drie van de Ligue 1. In het eigen Parc des Princes werd vrij eenvoudig met 3-0 gewonnen. Van een feeststemming was niet direct sprake na afloop, omdat Neymar in de slotfase per brancard van het veld moest nadat hij geblesseerd raakte aan zijn enkel.

Kylian Mbappé opende al na tien minuten spelen de score. Daarmee lost hij Samir Nasri af als jongste doelpuntenmaker in een Franse Klassieker. Een kwartier later verdubbelde Rolando onbedoeld de score. Hij werkte een voorzet van Neymar achter zijn eigen doelman. Ook in de tweede helft ging PSG door met scoren. Edinson Cavani tekende op aangeven van Neymar voor de 3-0.

Zo leek er niks aan de hand voor de koploper, maar PSG kreeg een flinke domper te verwerken in de slotfase. Neymar verzwikte in een duel zijn enkel en moest vervolgens huilend en per brancard van het veld. Over negen dagen staat het CL-duel met Real Madrid op het programma, waar PSG een 3-1 nederlaag goed moet zien te maken.

PSG loopt daardoor uit op AS Monaco, dat dit weekend gelijkspeelde tegen Toulouse. Het verschil tussen beide ploegen is nu veertien punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen