Milan blijft ongeslagen en doet Roma en Strootman pijn

25 februari 2018, 22:41

AC Milan heeft zondagavond een 0-2 zege weten te boeken in de topper tegen AS Roma. Daardoor slaagde de ploeg van Kevin Strootman er niet in om Internazionale weer voorbij te gaan op de ranglijst. Milan blijft door de zege in het spoor van nummer zes Sampdoria en houdt dus zicht op Europees voetbal volgend seizoen.

AS Roma en AC Milan wisten het publiek voor rust weinig te vermaken. Veel gebeurde er niet in de eerste helft en dus was er nog altijd niet gescoord bij rust. In de tweede helft kwam daar verandering in. Vrijwel direct na rust zette Patrick Cutrone Milan op voorsprong. Hij tikte op aangeven van Suso de 0-1 binnen. 

Roma, met Kevin Strootman in de basis, kroop ook uit de schulp en dat leverde direct een vrij aardige kans op voor Diego Perotti. Het was echter Milan dat nogmaals scoorde. Een kwartier voor tijd bediende invaller Nikola Kalini? Davide Calabria, die vervolgens de 0-2 binnen wist te schieten. Daarmee bepaalde hij de einstand op 0-2 en zo blijft Milan in het nieuwe jaar nog altijd ongeslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen