Van Bronckhorst na nederlaag: "Het was ondermaats"

25 februari 2018, 17:23   Bijgewerkt: 25 februari 2018, 17:43

Feyenoord is er opnieuw niet in geslaagd om een topper te winnen. In de eigen Kuip was PSV met 1-3 te sterk voor de Rotterdammers. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst wist totaal geen indruk te maken en dat besefte ook de trainer na afloop.

Van Bronckhorst vond Feyenoord slecht starten. "Het was ondermaats. We hebben verdiend verloren. In de bekerwedstrijd begonnen we met passie en strijd, met echt de wil om te winnen. We maakten nu de verkeerde keuzes, leden veel balverlies en groeiden niet in de wedstrijd. PSV kwam in die fase verdiend op 0-2", zegt de trainer op de clubwebsite van Feyenoord.

Na rust vond Van Bronckhorst Feyenoord beter voor de dag komen. "In de tweede helft begonnen we wel op de wijze waarop wij dat kunnen. Ik vraag me wel af hoe dat kan. Even was het daardoor weer een wedstrijd, maar na de 1-3 weet je dat het heel moeilijk wordt."

Een andere tegenslag voor de Rotterdammers was het uitvallen van Steven Berghuis. Van Bronckhorst hoopt woensdag in het bekerduel met Willem II weer over de aanvaller te kunnen beschikken. "Alle blessures en schorsingen van de laatste weken maken het er niet makkelijker op. Daardoor moeten we veel schuiven in het team. Dat in combinatie met het zelfvertrouwen dat ontbreekt, maakt dat we in een heel moeilijke fase zitten."

Lees ook: Cocu: "De uitslag van Ajax zorgde voor extra stimulans"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen