Lazio boekt eenvoudige zege op Sassuolo in 'rood' duel

25 februari 2018, 16:55   Bijgewerkt: 25 februari 2018, 17:00

Lazio heeft zondagmiddag een vrij eenvoudige overwinning geboekt. Op bezoek bij Sassuolo werd het 0-3. Daardoor neemt Lazio de derde plaats in de Serie A weer over van Internazionale. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt één punt.

Lazio, waar Stefan de Vrij niet in actie kwam, kwam al na zeven minuten spelen op voorsprong. Sergej Milinkovic-Savic tekende voor de openingstreffer met een mooi afstandsschot. Met een half uur op de klok kregen de bezoekers een penalty toegewezen na een handsbal van Federico Peluso. Ciro Immobile schoot vervolgens vanaf elf meter de 0-2 binnen.

Direct na rust was het opnieuw raak voor Lazio. Milinkovic-Savic maakte zijn tweede van de middag en zorgde zo voor de 0-3 stand. Het was zijn negende competitietreffer van het seizoen. Kort daarna leek Lazio nog verder uit te kunnen lopen toen Domenico Berardi een directe rode kaart kreeg. Lazio kon echter maar acht minuten profiteren van van de man-meer-situatie, want ook de bezoekers eindigden met tien man. Adam Marusic kreeg rood na een opstootje met nog een half uur te gaan. Gescoord werd er echter niet meer en dus bleef het bij 0-3.

Overige uitslagen:

Fiorentina - Chievo 1-0

Hellas Verona - Torino 2-1

Sampdoria - Udinese 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen