Monsterachtige Kane voorkomt puntenverlies Spurs

25 februari 2018, 14:55   Bijgewerkt: 25 februari 2018, 16:45

Tottenham Hotspur is zondag aan puntenverlies ontsnapt in de Premier League. De ploeg uit Londen leek op bezoek bij stadgenoot Crystal Palace af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar werd in de slotfase gered door Harry Kane.

De Engelse spits kopte in de 89ste minuut raak uit een corner van Christian Eriksen en hielp The Spurs daarmee aan het volle pond. Het is al zijn 35ste (!) doelpunt van dit seizoen in alle competities. Tottenham was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg op Selhurst Park, maar had het vizier niet op scherp staan. Ook Kane hielp enkele grote kansen om zeep, maar maakte dat in de slotfase meer dan goed door de winnende goal te maken. 

Tottenham wipt door de zege over Chelsea, dat zondag de kraker tegen Manchester United speel, heen op de ranglijst en staat vierde. Tottenham is na de winst op Palace tien duels op rij ongeslagen in de Premier League.

Bij Palace stonden met Patrick van Aanholt, Timothy Fosu-Mensah en Jairo Riedewald maar liefst drie Nederlanders in de basis 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen