Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wenger wil eerste League Cup en krijgt lof van Guardiola

Wenger wil eerste League Cup en krijgt lof van Guardiola

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 februari 2018 – Het is pas februari, maar in Engeland staat er zondag al een bekerfinale op het menu. Arsenal en Manchester City strijden op Wembley om de League Cup en dat is voor Arsene Wenger de kans om het ontbrekende deel aan zijn prijzenkast toe te voegen.

De Franse coach werkt sinds 1996 bij Arsenal en won zeven keer de FA Cup en drie keer de landstitel, maar won de League Cup nog nooit. "Natuurlijk wil deze prijs nu graag winnen", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik heb deze prijs nog niet gewonnen, al is het goed om duidelijk te maken dat ik vaak met heel jonge ploegen gespeeld heb in dit toernooi. Dat is nu enigszins veranderd en het is een mooie kans op een prijs. Manchester City is de favoriet, maar als je in de finale staat dan wil je winnen ook", zegt Wenger. De coach kan waarschijnlijk een beroep doen op Mesut Özil, achter wiens naam de afgelopen dagen een vraagteken stond.

Guardiola looft Wenger
Wenger ontvangt de laatste tijd veel kritiek in Engeland, maar volgens Manchester City-trainer Pep Guardiola is de Fransman goed bezig bij Arsenal. "Arsene heeft buitengewoon gepresteerd in Engeland", zegt hij op de clubwebsite. "Hij is een speciale trainer. Het zegt veel dat hij al zolang op zijn plek zit. Dat betekent dat je goed bezig bent, zo simpel is het. Ik vind dat hij het Engelse voetbal echt heeft veranderd."

De League Cup-finale begint zondag om 17.30 uur.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd