Fraser na gelijkspel bij VVV: "Hier word ik niet vrolijk van"

25 februari 2018, 08:45

Vitesse wilde zich zaterdagavond revancheren voor het verlies van vorige week tegen Excelsior, maar bleef tegen VVV-Venlo steken op een 2-2 gelijkspel. Dat kwam met name door een zeer zwakke start van de Arnhemmers. Henk Fraser is niet blij.

Vitesse keek al na een halfuur tegen een 2-0 achterstand aan in Limburg. "We begonnen matig aan de wedstrijd. Of, anders gesteld, VVV startte goed. We toonden in de eerste helft veel te weinig energie. Die 2-0 achterstand was terecht", analyseert hij bij De Gelderlander. "Het was allemaal te afwachtend, totaal in tegenspraak tot de afspraken vooraf. Het was de opdracht om meteen door te dekken en het initiatief te nemen. Dat zag ik pas na rust terug. Als VVV de ruimte krijgt, kunnen ze uitstekend voetballen. Dan kan die ploeg je in de omschakeling slachten. En dat gebeurde."

Vitesse kwam desondanks terug tot een 2-2 gelijkspel. "Achteraf mogen we blij zijn met dat punt. Gezien het wedstrijdverloop", beseft Fraser. "Maar we hebben onszelf vooral ook tekort gedaan. Dit is opnieuw een slecht resultaat. Al is een punt dan ten minste nog beter dan dat verlies tegen Excelsior. Maar vrolijk word ik hier niet van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen