Streppel baalt van gebrek aan effectiviteit bij Heerenveen

24 februari 2018, 23:42

Jurgen Streppel vindt dat zijn ploeg sc Heerenveen effectiever moet worden. De oefenmeester zag zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Excelsior voldoende kansen gecreëerd worden door zijn team, desondanks gingen de bezoekers er met de punten vandoor (0-1).

"Helaas telt 'als' niet. We hebben vandaag bijna dertig doelpogingen gedaan en bijna alleen maar de bal gehad. We hebben echter niet gescoord en dat gebeurt ons te vaak", mopperde Streppel na afloop bij de NOS. "De doelman van Excelsior keepte een aardige wedstrijd, maar voor het doel moeten wij meer overtuiging hebben om te scoren."

"Na de 0-1 deden we even een aantal dingen dat we niet moesten doen. Dat duurde niet lang, waarna we de rug hebben gerecht en hebben geprobeerd te winnen. Het gaat echter om doelpunten maken, daarin moeten we veel meedogenlozer zijn. Voor elke kans die je krijgt moet je je leven geven om te scoren", vervolgde Streppel. "Misschien, ik weet het niet hoor, denken we: we krijgen nog wel eens kans, we doen het straks wel. Zo werkt het volgens mij niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen