Van der Gaag looft Excelsior: "Zag het heilige moeten"

25 februari 2018, 00:43

Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag looft zijn ploeg na de uitzege bij sc Heerenveen. De Kralingers, die afgelopen weekend ook al te sterk waren voor Vitesse, zegevierden zaterdag met 0-1 in het Abe Lenstra Stadion.

"Toen we uit bij Sparta wonnen, miste ik de week erna tegen Roda JC het heilige moeten. Daarom hebben we er afgelopen week op gehamerd dat we vanavond hetzelfde moesten brengen als tegen Vitesse. Dat is gelukt, want ik heb vanavond een ploeg gezien die er vol voor ging en spelers die elkaar allemaal wilden helpen", reageert Van der Gaag op de officiële website van Excelsior. Mike van Duinen maakte in de 35ste minuut het verschil in Friesland.

"We kwamen na rust niet meer onder de druk van Heerenveen vandaan, maar juist toen zag ik het heilige moeten bij mijn ploeg", vervolgt Van der Gaag. "Geweldig om het team zo te zien. We zijn wat dat betreft echt volwassener en stabieler geworden. Op basis van de tweede helft en de kansen die ze hebben gehad, is deze overwinning misschien niet verdiend, maar ik ben uiteraard wel heel erg blij met deze drie punten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen