Standaardsituaties helpen Inter na rust langs Benevento

25 februari 2018, 00:46

Internazionale heeft het de laatste tijd moeilijk in de Serie A, maar zaterdag kon de ploeg uit Milaan weer eens drie punten bijschrijven. In het eigen Stadio Giuseppe Meazza werd met 2-0 gewonnen van hekkensluiter Benevento Calcio.

Inter profileerde zich aanvankelijk als een titelkandidaat in de Serie A, maar in december kwam de klad erin. De Nerazzurri haalden uit de laatste tien competitieduels slechts negen punten en staan daarmee inmiddels op respectabele achterstand van koploper Napoli en nummer twee Juventus.

Tegen Benevento had Inter het aanvankelijk ook lastig, maar in het tweede bedrijf maakte het alsnog het verschil. Standaardsituaties bleken daarbij goud waard. Milan Skriniar kopte in de 66ste minuut de 1-0 binnen uit een hoekschop. Drie minuten later verdubbelde Andrea Ranocchia de marge door raak te knikken uit een vrije trap van João Cancelo. Benevento sloot af met tien man, nadat Benito Nicolas Viola in de 81ste minuut zijn tweede gele kaart had ontvangen.

Door de winst klimt Inter naar de derde plaats, al kunnen AS Roma en Lazio later deze speelronde nog passeren. De Romeinse clubs spelen zondag tegen respectievelijk AC Milan (thuis) en Sassuolo (uit). Inter heeft 51 punten, vijftien stuks minder dan Napoli. De koploper gaat maandag op bezoek bij Cagliari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen