Barça ondanks vroege tegengoal ruim langs streekgenoot

25 februari 2018, 00:47

Ondanks een valse start heeft FC Barcelona uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen streekgenoot Girona FC. De Catalaanse club versloeg de middenmoter zaterdag in het eigen Camp Nou na een vroege 0-1 achterstand met 6-1.

Portu bracht Girona in de derde minuut aan de leiding in Camp Nou, na een misverstand in de defensie van FC Barcelona. De thuisclub had aan twee minuten voldoende om het evenwicht te herstellen. Na een splijtende pass van Lionel Messi was Luis Suárez verantwoordelijk voor de 1-1.

Na een half uur waren de rollen omgedraaid bij de 2-1: ditmaal was Suárez de aangever en Messi de afmaker. Nadat zijn Uruguayaanse teamgenoot hem had aangespeeld, kapte Messi naar binnen om vervolgens keurig raak te schieten. Zes minuten later tekende de Argentijn ook voor de 3-1, door een vrije trap onder de muur door te jagen. Vlak voor rust werd het via Suárez ook nog 4-1.

Twintig minuten na de pauze zorgde winteraankoop Philippe Coutinho met een heerlijke afstandsknal voor de 5-1, tien minuten later legde Suárez de eindscore vast op 6-1. Koploper Barça heeft nu tien punten voorsprong op nummer twee Atlético Madrid, dat zondag nog wel op bezoek gaat bij nummer vijf Sevilla FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen