Van 't Schip en Stegeman op één lijn na Heracles - Zwolle

24 februari 2018, 22:36

PEC Zwolle-coach John van 't Schip en John Stegeman, de trainer van Heracles Almelo, zaten na afloop van de onderlinge wedstrijd tussen hun clubs op één lijn met hun analyse. In het eigen Polman Stadion was Heracles met 2-1 de bovenliggende partij.

"Het was een wedstrijd die gelijk op ging", begon Van 't Schip zijn verhaal op de persconferentie, geciteerd door het Twitter-kanaal van PEC Zwolle. "Het ging veel heen en weer en op en neer. In de eerste helft hadden we er veel meer uit kunnen halen. In de tweede helft maakten we de 1-1 en voelden we dat we de wedstrijd naar ons toe konden trekken. Door slap verdedigen van ons werd het echter 2-1. Het was vanavond niet goed genoeg."

"Ik sluit me aan bij de analyse van John", beaamde Stegeman de woorden van zijn voornaamgenoot. "Vlak na rust kregen we een kans voor de 2-0, maar die maakten we niet. Daarna werd Zwolle dominanter. Na de 1-1 hadden we een moeilijke periode. Uiteindelijk maakten we een mooi doelpunt, waarna het weer een open wedstrijd werd, waarin we het beter hadden moeten uitspelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen