Van Drongelen schlemiel in derby, Watford klopt Everton

24 februari 2018, 20:54

De Nordderby, anno 2018 tevens een degradatiekraker, is in mineur geëindigd voor Rick van Drongelen. Niet alleen ging de Nederlandse verdediger met zijn club Hamburger SV onderuit bij Werder Bremen, met een eigen doelpunt was hij ook verantwoordelijk voor de 1-0 eindstand.

Van Drongelen werkte de bal in de 86ste minuut in eigen doel. De oud-speler van Sparta probeerde het leder van de lijn te halen, terwijl tegenstander Ishak Belfodil juist poogde deze in het doel te krijgen. Uiteindelijk won de Werder-speler, maar ging de bal wel via Van Drongelen over de lijn. Als Belfodil zelf had gescoord, dan zou de treffer zijn afgekeurd wegens buitenspel.

HSV blijft met zeventien punten de nummer zeventien van de Duitse competitie, het heeft zeven punten minder dan nummer zestien FSV Mainz 05. De nummer zeventien degradeert rechtstreeks, de nummer zestien speelt nacompetitie. Werder is nu de nummer veertien van de Bundesliga, met twee punten marge naar Mainz.

Watford FC - Everton 1-0

In de Premier League leverde de krachtmeting tussen middenmoters Watford en Everton een 1-0 zege voor de thuisclub op. Troy Deeney was in de 79ste minuut verantwoordelijk voor de enige treffer. Bij Watford was Daryl Janmaat basisspeler en bleef Marvin Zeegelaar op de bank, Cuco Martina verscheen aan de aftrap bij Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen