Stam met Reading thuis ook niet langs Derby County

24 februari 2018, 20:35

Voor de vierde keer op rij is Jaap Stam met Reading FC niet tot winst gekomen in het Championship, het tweede profniveau van Engeland. De equipe van de Nederlandse manager speelde zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Derby County met 3-3 gelijk.

Jón Dadi Bödvarsson redde in de tachtigste minuut het punt voor Reading met de 3-3. Kasey Palmer zette Derby County in de zesde minuut op 0-1, maar Liam Kelly en Modou Barrow zorgden binnen 26 minuten voor de ommekeer namens Reading (2-1).

Richard Keogh bracht Derby County in de 35ste minuut langszij, vlak na rust namen de bezoekers zelfs de leiding dankzij de 2-3 van Thomas Lawrence. Derby County kwam vijf minuten voor tijd met tien man te staan door een directe rode kaart van Christopher Baird, desondanks slaagden de manschappen van Stam er niet in om nog de winst te pakken.

Reading, waar Leandro Bacuna en Pelle Clement in de basis stonden en Joey van den Berg op de bank bleef, staat achttiende in het Championship. Vorig jaar haalde de ploeg van Stam nog de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League, waarin het verloor van Huddersfield Town FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen