Oud-Ajacied Sanogo bezorgt Monaco puntenverlies

Oud-Ajacied Sanogo bezorgt Monaco puntenverlies

24 februari 2018 – AS Monaco leek zaterdag haar vierde opeenvolgende driepunter te gaan scoren in de Ligue 1, maar in het laatste kwartier ging het toch nog mis. De titelverdediger in de Ligue 1 moest in de uitwedstrijd tegen Toulouse uiteindelijk genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel.Door goals van Rony Lopes en Ibrahima Sangaré stond het bij rust 1-1, maar in het tweede bedrijf liep Monaco uit naar een 1-3 voorsprong. Lopes tekende in de 47ste minuut met zijn tweede goal van de avond voor de 1-2, 25 minuten later was Stevan Jovetic verantwoordelijk voor de 1-3.

In de slotfase knokte Toulouse zich echter langszij. In de 78ste minuut benutte Andy Delort een penalty voor de 2-3, negen minuten later maakte een oud-Ajacied gelijk. Yaya Sanogo liet het thuispubliek juichen met de 3-3.

AS Monaco heeft nu 57 punten, waarmee het tweede staat in de Ligue 1. De achterstand op koploper Paris Saint-Germain bedraagt elf punten. PSG speelt zondag nog voor eigen publiek de kraker tegen aartsrivaal Olympique Marseille, dat bij winst in Le Classique de tweede plek overneemt van Monaco.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 27 november 2020

  2. donderdag 26 november 2020