Leicester dankt blunderende Butland voor punt tegen Stoke

24 februari 2018, 15:11   Bijgewerkt: 24 februari 2018, 15:25

Leicester City is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om drie punten te pakken in eigen huis tegen Stoke City. De nummer voorlaatst van de Premier League wist in het King Power Stadium een punt te pakken. Voor Leicester betekent het die vierde competitiewedstrijd zonder overwinning.

Leicester wist de afgelopen drie weken in de Premier League niet te winnen en kwam ook tegen Stoke City op achterstand. De bezoekers, waar Bruno Martins Indi in de basis begon, scoorden twee minuten voor het begin van de rust. Op aangeven van Joe Allen opende Xherdan Shaqiri de score.

Na rust slaagde Stoke er bijna in om op 0-2 te komen na een fout van Kasper Schmeichel en ook Shaqiri kreeg nogmaals een uitstekende mogelijkheid. Uiteindelijk zorgde een blunder aan de andere kant van het veld wel voor een treffer. Stoke-doelman Jack Butland leek een voorzet eenvoudig te pakken, maar liet de bal uit zijn handen glippen waardoor Leicester op 1-1 kwam. 

Gescoord werd er in het resterende gedeelte van de wedstrijd niet meer. Stoke City blijft daardoor de nummer negentien met één punt achterstand op Huddersfield Town, dat op de veilige zeventiende plek staat. Leicester City is de nummer zeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen