Complimenten voor Vertonghen: "Hij kan tot zijn 40ste door"

24 februari 2018, 14:59

Jan Vertonghen is inmiddels al enkele seizoenen een vaste waarde bij Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino is zeer te spreken over de Belgische verdediger en denkt dat hij makkelijk tot zijn veertigste door kan gaan met voetballen.

Tottenham Hotspur speelt dit weekend in competitieverband tegen Crystal Palace. Op de persconferentie voorafgaand aan dat duel had Pochettino zeer lovende woorden over voor Vertonghen. "Hij verdient het om veel waardering te krijgen. In mijn ogen is hij één van de beste centrale verdedigers van de Premier League en zelfs van Europa. Hij is heel compleet. We hebben er hard aan gewerkt om hem op dit niveau te krijgen", sprak de manager.

Volgens Pochettino hoeft de dertigjarige Vertonghen dan ook nog lang niet aan het einde van zijn loopbaan te denken. "Het lijkt alsof hij pas twintig jaar oud is. Hij loopt nog zo makkelijk, het is net een jonge hond. Zijn fysiek is ook direct zijn talent. Hij is een echte atleet en ik verwacht dat hij tot zijn veertigste kan spelen", zegt Pochettino, die graag ziet dat Vertonghen in Londen blijft. "Als de club vindt dat hij een nieuw contract verdient, dan ben ik daar blij mee. Hij is één van onze beste spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen