Cocu wil PSV-talenten een kans geven: "Ze zijn hongerig"

24 februari 2018, 14:12

Phillip Cocu moet het in de wedstrijd van PSV tegen Feyenoord stellen zonder de geschorste Hirving Lozano. De trainer van de Eindhovenaren ziet daar echter ook een voordeel aan. Hij wil de komende drie wedstrijden namelijk ook enkele talenten de kans geven.

Na de rode kaart van Lozano en het beroep van PSV tegen de schorsing had vrijwel iedereen een mening over de situatie. Cocu hoopt dat zijn spelers zich er niet al te veel van aan hebben getrokken. "We moeten ons niet te veel aantrekken van externe dingen. Je kunt wel zeggen dat je niks leest en volgt, maar via de omgeving krijgen spelers toch van alles mee. Ik vind altijd dat ze alleen energie moeten steken in de dingen waar ze zelf invloed op hebben. Op zichzelf dus en op de spelers die dicht bij ze staan", zegt de trainer tegen het Eindhovens Dagblad.

De schorsing van Lozano betekent dat er kansen lonken voor talenten als Donyell Malen, Albert Gudmundsson en Mauro Júnior. "Ik zie veel honger bij de jonge spelers die al een tijdje meetrainen. Daar is een schorsing niet voor nodig. Ze zijn indirect ook concurrenten van elkaar", laat Cocu weten.

Lees ook: Cocu baalt: "Maar ook zonder Lozano zijn we een sterk team"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen