Svensson wil bekerwinst met AZ: "We willen revanche"

24 februari 2018, 11:32   Bijgewerkt: 24 februari 2018, 11:45

Jonas Svensson speelt ruim een jaar in dienst van AZ en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste basiskracht in het elftal van de Alkmaarders. De rechtsback was dit seizoen al goed voor drie treffers en is vaak betrokken bij de aanval. Over de samenwerking met Alireza Jahanbakhsh aan de rechterkant is hij dan ook te spreken.

"Hij is betrokken bij bijna alle goals en is een belangrijke speler voor ons", zegt Svensson op de website van AZ over Jahanbakhsh. "We voelen elkaar goed aan. Als ik buitenom ga, gaat hij naar binnen en andersom. Dat is lekker. We benutten elkaars kwaliteiten zo optimaal en moeten zorgen dat we gevaar blijven stichten."

AZ presteert dit seizoen prima en bezet de derde plek in de Eredivisie. Ook zitten de Alkmaarders nog in het bekertoernooi. "Ik wil heel graag de beker winnen. Een finale spelen is leuk, maar als je verliest, wil je er niet aan herinnerd worden. Ik heb nu twee keer een finale verloren, één met AZ en één met Rosenborg, en twee keer gewonnen. Dus ik ken de verschillen goed. Winnen is fantastisch en een herinnering voor het leven. We willen revanche", doelt hij op de finale met AZ tegen Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen